Acapulco szépe (Alma rebelde)



színes, magyarul beszélő, mexikói filmsorozat, 30 perc, 1999 

producer: Nicandro Díaz

szereplő(k): 
Lisette Morelos Zaragosa (Ana Cristina Rivera Hill Hernandez)
Eduardo Verástegui (Emiliano Hernandez/Mauro Exposito)
Otto Sirgo (Marcelo Rivera Hill)
Aracely Arámbula (Maria Elena Hernandez)
Karla Álvarez (Rita Alvarez)

A kéken ragyogó ég fényszikrákat szór az azúr szín tenger vízre. A fehér homokra bólogató pálmák cakkos árnyéka vetül. A parton gyönyörű, karcsú nők és izmos, jóképű férfiak heverésznek, élvezik a gazdagságot, a pazar jó létet. Liter szám fogy a koktél, a pezsgő.
A strand parkolójában tűzpiros sport autók, és fekete limuzinok sorakoznak, s mind ehhez a díszletet üvegpalotáik és mediterrán hangulatú kastélyok képezik.
Acapulco, a földi paradicsom, csak egy dolog hiányzik, valami, ami elviselhetővé teszi a felhőtlen égbolt szemkápráztató ragyogását, a feltétel nélküli boldogságot.
Egy dolog hiányzik tehát a mennyországból, és ez nem más, mint a pokol. Nincs unalmasabb, mint a tökéletes boldogság, és ezt tudja Ana Cristina is. Nem csoda, hogy a csodaszép, fiatal nő mindent megtesz, hogy izgalmasabbá tegye a mindennapokat. Bevált eszköze az arrogancia, az intrika, a féltékenykedés.
Ráadásul a tündöklő felszín alatt a mélyben ott a sötét, rejtélyes titok, a rothadás bűzlő rákfenéje.
Ana apja, a dúsgazdag Don Marcelo mindenki elől elhallgatja szenvedélyét, hogy minden idejét kaszinókban tölti, egészen addig, míg el nem veszíti teljes vagyonát.
A család ott marad a napfényes város és a nyomasztó csőd közepén. És mert a baj csőstül jön az éppen házasodni készülő Ana rájön, hogy szeretett vőlegénye, a fess Damian rútul megcsalta őt, és nem is akárkivel, hanem Ana legjobb barátnőjével, Odettel.
Ekkor érkezik a városba Emiliano, hogy új, fényűző szállodát tervezzen. Ana számára a férfi az első pillanattól ellenszenves, de azonnal meglátja a lehetőséget is a kegyetlen bosszúra.
Emilianonak tetszik a lány, de túl félénk ahhoz, hogy közeledjék hozzá, ráadásul a lány vőlegénye miatt kiábrándult a férfiakból és Miamiba akar költözni, de nincs tisztában apja megrendült anyagi helyzetével. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése