Génrejtek (Sanctuary) 3. évad



színes, magyarul beszélo, kanadai sci-fi sorozat, 60 perc

rendezo: Martin Wood
forgatókönyvíró: Martin Wood, Damian Kindler
operator: James Alfred Menard
zene: Ian Browne

szereplo(k): 
Amanda Tapping (Dr. Helen Magnus)
Robin Dunne (Dr. Will Zimmerman)
Emilie Ullerup (Ashley Magnus)
Christopher Heyerdahl (John Druitt)
Leah Cairns (Tatha)

A Sanctuary – Génrejtek egy kanadai sci-fi-fantasy televíziós sorozat. 2007-ben került a közönség elé az interneten, webepizódok (webisode) formájában, majd a nagy siker hatására állandó tv sorozat lett. Foszereploi Amanda Tapping, Robin Dunne, Emilie Ullerup (1. évad), Christopher Heyerdahl, Ryan Robbins és Agam Darshi (2. évadtól). A Menedék különféle természetfeletti, abnormális élolények otthona, melyben biztonságban élhetnek a külvilágtól, illetve a külvilág is biztonságban élhet tolük. Dr. Helen Magnus (Tapping) és csapata ezen természetfelettiek megsegítését tuzte ki céljául.
Az elso évadot 2008. október 3-án kezdte sugározni a SyFy (akkor még Sci Fi Channel),[1] a magyar televízióban az AXN Sci-Fi csatorna 2009. január 4-én kezdte el a sorozat elso évadjának vetítését.[2]
A második évadot 2009. október 9-én kezdte sugározni a SyFy,[3] magyar nyelven pedig 2010. január 20-án az Axn Sci-Fi.[4] 2009 végén a SyFy megrendelte a következo évadot, ezúttal már 20 epizóddal.[5][6] A harmadik évad forgatása 2010. március 15-én kezdodött Vancouverben, és 2010. október 15-én került a SyFy képernyojére.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése